Verfverkoop

Van der Horst heeft sinds de oprichting in samenwerking met de verffabrikant een eigen verfsoort samengesteld. Het specialistische aan deze verf is dat zij verwerkt wordt in klimatologische omstandigheden waar honderden verschillende gewasculturen worden geteeld. Onze VD Horst verven voldoen aan hoge eisen op het gebied van milieu en duurzaamheid.

De VD Horst Primer is een corrosiewerende verf. Bovendien zorgt deze primer voor een goede hechting. De VD Horst Finish beschermd de corrosiewerende laag, zodat er een optimaal systeem ontstaat.

Naast de VD Horst Primer en Finish hebben we ook nog andere verven in ons assortiment zoals Tubecoat, Thermoac ALU en VD Horst Mastic. Afhankelijk van het materiaal, de huidige staat en toepassing van het object past de ene verf beter dan de ander. Voor het beste resultaat adviseren we je dan ook graag op maat.

meer dan buizen

Zo veel verschillende materialen, doeleinden en coatings. Voor het gewenste (duur)resultaat denken wij graag mee. Niet alleen met betrekking tot verwarmingsbuizen, maar ook andere constructiematerialen zijn bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan kasgoten, filterhuizen, fundatiepaaltjes, afvoerkolommen, gevelwanden, draagbalken van dakbedekkingen.

Contact

Wil je meer weten of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze contactpagina voor contact informatie.

Neem contact op met
Kris Kort

E-mail: kris@rvdhorst.nl
Telefoon: +31 6 29 59 49 65